xXxForbiddenRosexXx

Broj poruka: 17240 Godina: 18 Lokacija: Nisville Datum upisa: 11.09.2008
 | Naslov: 04. Ljubav je umrla Pon Nov 09 2009, 10:09 | |
| Ljubav je umrla
Držim tvoje pismo u mojoj smrznutoj ruci Poslednji red je bio dug Dokle god gori Moj pogled nastavlja
Sa svakom rečju, jedan osećaj umire Ostavljen sam ovde u mraku Bez sećanja na tebe Zatvorim oči
Ubija me Umrli smo gde je ljubav mrtva Ubija me Izgubili smo san koji nikad nismo imali Svet u tišini treba zauvek da se oseća usamljeno Jer nas nema više, i nikad nećemo preći Gotovo je sada
Lešinari čekaju na ono što je ostalo od nas Šta možemo da uzmemo, sve to nema vrednost Ako izgubimo svoje poverenje Približavaju se, žele tebe i mene Mogu da osetim njihove kandže Pusti me sada, pokušaj da se oslobodiš
Ubija me Umrli smo gde je ljubav mrtva Ubija me Izgubili smo san koji nikad nismo imali Svet u tišini treba zauvek da se oseća usamljeno Jer nas nema više, i nikad nećemo preći Gotovo je sada, sada, sada Gotovo je sada, sada, sada Gotovo je sada Gotovo je sada
Gotovo je sada...
Lešinari čekaju na ono što je ostalo od nas Uzimajući zadnje od tebe, i zadnje od mene
Ubija me Umrli smo gde je ljubav mrtva Ubija me Izgubili smo san koji nikad nismo imali Svet u tišini treba zauvek da se oseća usamljeno Jer nas nema više, i nikad nećemo preći Gotovo je sada, sada, sada Gotovo je sada, sada, sada Gotovo je sada Gotovo je sada |
|